Vi söker en redovisningskonsult

Till Stratega Redovisning och Revision AB söker vi en redovisningskonsult.

Tjänsten innefattar främst löpande redovisning och löneadministration med eget kundansvar.

Erfarenhet av arbete med årsbokslut och deklarationer är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid att du har viljan att utvecklas och hänga med i den digitala utvecklingen. Hos oss får du chansen att ta en ansvarstagande roll i en bransch under ständig förändring.

Vem är du

Vi söker en redovisningskonsult med tidigare erfarenhet av redovisningsarbete. Du har god analytisk förmåga, lätt för att samarbeta, är noggrann och strukturerad. Tidigare erfarenhet från redovisning och revisionsbyrå är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet vid rekryteringen där en positiv inställning, stort ansvarstagande och engagemang samt en vilja att ta chansen att utvecklas är central.

Vilka är vi

Stratega Redovisning & Revision AB är en modern fullservicebyrå inom ekonomi. Vi är i dag fyra medarbetare och vårt kontor är beläget i trivsamma lokaler centralt i Örebro, mitt emot Örebro Slott.

Våra kunder består främst av små och medelstora ägarledda företag från ett flertal olika branscher. Vi hjälper våra kunder med allt från redovisning och revision till ekonomiska analyser och rådgivning. Tillsammans är vi ett starkt team med stort intresse för redovisning och med ett stort engagemang för våra kunder och deras verksamheter.

Anställning

Denna tjänst är en heltidsanställning

För frågor gällande tjänsten kontakta:

Kontorsansvarig Carina Thapper, carina.thapper@stratega.nu

Vi intervjuar löpande så skicka din ansökan redan idag till: carina.thapper@stratega.nu