Om Stratega
Stratega – vi skapar trygghet och kvalitet för våra kunder

Stratega Redovisning & Revision AB är liten lokal redovisnings- och revisionsbyrå med ett stort kundfokus. Tillsammans på byrån har vi många års erfarenhet av redovisning, bokslutsarbete, revision och rådgivning.

Stratega Redovisning och Revision AB har varit verksamt sedan 2008. Sedan starten har fokus varit att hålla hög kvalité på de tjänster vi utför samt en kontinuitet i kontakten med våra kunder. Många av våra kunder har varit med oss från starten.

Vi har ett väl fungerande kontaktnät med specialister inom juridik och skatteområdet. Vårt kontor är centralt beläget mitt emot Örebro Slott.

Kompetens i fokus

Strategas medarbetare är kvalificerade och erfarna ekonomer med uppdaterad kompetens inom sina inriktningar. Att arbeta med oss innebär att ni erbjuds både bredd och djup i våra tjänster. Vi är noga med att uppdatera oss om det senaste inom våra olika affärsområden. Detta gör vi via utbildningar och ett ständigt driv att alltid inhämta nya kunskaper. Vi drivs av att få vara med och bidra till utveckling hos våra kunder.

Trygghet och kvalitet för våra kunder
Personligt engagemang

Det personliga engagemanget för våra kunders företagande är en nyckel för hur vi på Stratega arbetar. Som kund på Stratega får ni alltid en personlig kontakt som ni kan nå direkt via telefon, e-post eller besök på kontoret. Vi är lyhörda och snabba på att återkoppla på kundens förfrågningar och önskemål.

Kunden i fokus

Vår tillväxt bygger framför allt på att våra befintliga kunder rekommenderar oss till nya kunder. Bättre betyg än så kan man inte få, vilket vi gläds åt. Vårt mål är att fortsätta växa genom personlig service och hög kompetens inom våra affärsområden.

Har du frågor?

Varmt välkommen att ringa vid frågor och funderingar.

Digitala tjänster

Som kund hos oss väljer du om du vill lämna allt material till oss eller om vi ska komma till er.